Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r48312maga/expertcontabil.ro/conta/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1041

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r48312maga/expertcontabil.ro/conta/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Despre noi – Expert Contabil

Despre noi

EURO CONSULT AUDIT SRL – EURO CONSULT EXPERT SRL– EURO CONSULT SOLUTIONS SRLGrup de societati de expertiza contabila, audit financiar, servicii salarizare HR si informatica de gestiune

In cele ce urmeaza va prezentam pe scurt societatile noastre :

Societatea de expertiza contabila  EURO CONSULT EXPERT S.R.L a luat nastere prin transformarea unui cabinet individual de expertiza contabila in societate comerciala si  este specializata in prestarea de servicii profesionale de consultantã fiscala,contabilitate si expertiza contabila.

A fost infiintata in anul 2002 de catre doi asociati ,experti contabili (sot si sotie):

Valentin GUTA (51%) si Simona GUTA(49%) ,cu un capital social de 2.000 RON.

In anul 2005 , datorita dezvoltarii activitatii , a cresterii numarului de clienti si implicit de personal salariat unul din asociatii fondatori, Valentin GUTA a cesionat toate partile sociale celuilalt asociat Simona GUTA,acesta din urma devenind asociat unic cu participare de 100% si administrator cu drepturi depline.

Asociatul unic  Simona GUTAa dobandit calitatea de auditor financiar in anul 2010 si este membru activ Camerei Auditorilor Financiari -CAFR .

In anul 2005 ,asociatul Valentin GUTA a infiintat o alta sociatate de expertiza contabila si audit financiar cu acelasi profil de activitate EURO CONSULT AUDIT SRL si a preluat o parte din portofoliul de clienti de la vechea societate.

In prezent cele doua sociatati EURO CONSULT AUDIT SRL si EURO CONSULT EXPERT SRL actioneaza ca un grup de firme , avand un portofoliu de cca 60 de clienti ,societati comerciale pentru care presteaza servicii de contabilitate ,personal-salarizare si consultanta contabila,expertiza contabila, revizii contabile si audit financiar .Cele doua societati sunt membre ale CECCAR -Bucuresti  iar EURO CONSULT AUDIT SRL este si membra a CAFR -Bucuresti  din anul 2010.

Asociatul unic  Valentin GUTAa dobandit calitatea de auditor financiar in anul 2009 si este membru activ Camerei Auditorilor Financiari -CAFR .

Activitatea profesionala a celor doua societati se desfasoara in sediile proprii formate din 2 apartamente cu cate 3 camere ,aflate in proprietatea acestora ,unul fiind achizitionat in anul 2002 si altul in anul 2005 prin credite bancare .

In anul 2008 a luat fiinta societatea EURO CONSULT SOLUTIONS SRL prin aportul celor doi asociati Valentin GUTA si Simona GUTA ,aceasta avand ca obiect de activitate prestarea de servicii de salarizare , HR si informatica de gestiune,vanzari ,instalari ,asistenta tehnica si pregatire profesionala pentru programele de contabilitate si gestiune CIEL (www.ciel.ro).

Societatea este distribuitor autorizat a programelor de gestiune CIEL in municipiul Bucuresti.

In prezent societatile noastre au un numar de 10 salariati incadrati pe functii de contabili si economisti ,cu contracte individuale de munca pe perioada nedeterminata .

Scopul nostru este de a furniza servicii de înaltã valoare pentru companii romanesti si strãine,  furnizãm clientilor servicii de contabilitate, consultanta financiarã si fiscala ,expertiza contabila , proiectare organizare si implementare de sisteme informatice in domeniul financiar contabil.

Firmele posedă un nivel ridicat de experiență în evaluare, contabilitatea romanească și de asemeni în standardele internaționale de audit și contabilitate fiind în măsură sa furnizăm pentru clienții noștri servici de înaltă calitate și fiind capabili să adăugăm valoare reală pentru aceștia.

2002

Înființarea EURO CONSULT EXPERT SRL

Societatea de expertiza contabila EURO CONSULT EXPERT S.R.L a luat naștere prin transformarea unui cabinet individual de expertiza contabila în societate comerciala și este specializata în prestarea de servicii profesionale de consultantă fiscala,contabilitate și expertiza contabila, de către doi asociați ,experți contabili (soț și soție): Valentin GUTA (51%) și Simona GUTA(49%) ,cu un capital social de 2.000 RON.

2005

Înființarea EURO CONSULT AUDIT SRL

Datorita dezvoltării activității , a creșterii numărului de clienți și implicit de personal salariat unul din asociații fondatori, Valentin GUTA a cesionat toate părțile sociale celuilalt asociat Simona GUTA,acesta din urma devenind asociat unic cu participare de 100% și administrator cu drepturi depline. Asociatul Valentin GUTA a înființat o alta societate de expertiza contabila și audit financiar cu același profil de activitate EURO CONSULT AUDIT SRL și a preluat o parte din portofoliul de clienți de la vechea societate.

2008

Înființarea EURO CONSULT SOLUTIONS SRL

A luat ființa societatea EURO CONSULT SOLUTIONS SRL prin aportul celor doi asociați Valentin GUTA si Simona GUTA ,aceasta având ca obiect de activitate prestarea de servicii de salarizare , HR și informatica de gestiune, vânzări, instalări, asistenta tehnica și pregătire profesionala pentru programele de contabilitate și gestiune CIEL (www.ciel.ro) devenind distribuitor autorizat a programelor de gestiune CIEL în municipiul București.

2009-2010

Obțineri certificări CAFR

În anul 2009 asociatul unic Valentin GUTA, iar în anul 2010 asociatul unic Simona GUTA, au dobândit calitatea de auditori financiar și sunt membri activ Camerei Auditorilor Financiari -CAFR .

Cele trei societati ale noastreAcoperim toată gama de servicii care sa va ajute sa răzbateți prin hățișul economic

EURO CONSULT AUDIT SRL

Servicii de consultanta și audit financiar

Director General – Valentin GUTA

  • Auditor financiar membru CARF-Bucuresti
  • Expert contabil membru CECCAR -Bucuresti

Tel.0723.172.052
E-mail_1 :valentin.guta@euroconsultaudit.ro
E-mail_2 :valentin.guta@euroconsultexpert.ro

EURO CONSULT EXPERT SRL

Servicii de contabilitate si expertiza contabila

Director General – Simona GUTA

  • Auditor financiar membru CARF-Bucuresti
  • Expert contabil membru CECCAR -Bucuresti

Tel.0723.338.366

E-mail :simona.guta@euroconsultexpert.ro

EURO CONSULT SOLUTIONS SRL

Servicii de salarizare, human resources (HR) si informatica de gestiune
Director General – Valentin GUTA
Vânzări, instalări, asistenta tehnica și pregătire profesionala pentru programele de contabilitate și gestiune CIEL (www.ciel.ro). Societatea este dealer autorizat CIEL pentru București.

Tel.0723.172.052
E-mail_1 :valentin.guta@euroconsultaudit.ro
E-mail_2 :valentin.guta@euroconsultexpert.ro